Onze mooie Spaanse dame: Fjorah
 
Zoals “Mozart” ze op de site werd “aangeboden”
Toen wij haar en alle andere honden bezochten
in mei 2006
De aankomst op de luchthaven in Brussel
Direct een goed gesprek
En hier zagen wij dat het geen reutje was ;-)
Prachtige meid!! (Haar zwarte haren waren bruin door verkleuring van de zon.)
Superkluif (wordt bewaakt met haar leven)
Kijk haar eens hollen met haar 10 jaar!
Zelfs met de bal spelen is leuk
Lekker slapen
Happy picture ;-)
 
Na het bezoek aan het asiel in Spanje wisten we het zeker. Onze hond zou komen uit het grote asiel van Malaga, maar welke hond kies je. Ze waren allemaal even lief dus lieten we het maar even bezinken. In augustus 2006 zagen we Mozart bij de “oudjes” staan op de site van SHIN. Mozart was een reutje van 8 jaar en stond op de nominatie om ingeslapen te worden, de oudjes moeten als eerste plaats maken. Deze hond hadden wij gezien, geaaid en we hadden er ook een foto van. We waren op slag verlieft en op 22 september 2006 mochten we “Mozart” ophalen van het vliegveld in Brussel.
Daar op het vliegveld kregen wij een mooie verrassing; Mozart was geen reutje van 8, maar een prachtige dame van 10 mooie lentes. De liefde kwam van 2 kanten en die wordt met de dag groter. We zijn ontzettend blij met deze geweldige lieve hond, die vrienden is met iedereen en je hart steelt als je even niet oplet.
De naam Mozart hebben we veranderd in Fjorah want bij een dame hoort een damesnaam en dus geen Mozart. Luisteren is wat moeilijk voor haar omdat ze zeer slechthorend is door de chronische oorontstekingen die ze heeft gehad, maar ze houdt ons zo goed in de gaten dat dat geen enkel probleem is. Ze is gewoon een superhond!!